Заработи 1.000 евра
за 1 ден спиење

Пријави се за работата од соништата

Пријавувањето заврши. Во моментов стручното жири на Дормео ги разгледува пријавите за да ги одбере 6те потенцијални спијачи. Гласањето започнува на 21ви април и трае до 4ти мај.
Во меѓувреме посети ја www.dormeo.com.mk и вежбај спиење дома!